различните
салони

Обадете се сега 088888888

Салон Галка – 4

salon4Адрес

ул. Петър Берон 14
бл. Хан Крум 6
пн-пт: 09.00-19.00
сб-нд: 10.00-17.00
082/575 007, 0886 14 97 76

 

 

 

 

 

 

s4sm

Обслужват Ви:

Мария – Маникюр и козметика

Ирен – Фризьор

Галка – Фризьор

Анна – Фризьор

Вероника – Фризьор

Нели – фризьор

 

 

 

 

Веригата салони за красота Галка е създадена през 1999 година с отварянето на първия салон в квартал Здравец. През лятото на 2012 година бе открит и най-новият салон от веригата – Галка 4. Тук също се провеждат курсове по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика и грим.

 

Верни на политиката си винаги да предлагат най-новото и най-доброто на своите клиенти, професионалистите от салон Галка 4 отскоро изкушават своите клиенти и с пълната гама продукти на френската компания L’Oreal. Изключително разнообразна цветова гама за оптимално покритие на белите коси, както и цветове с невероятни преливащи отблясъци.  Друга новост са и т.нар. гримове за коса, отново на световноизвестната марка L’Oreal. Най-вълнуващият моден аксесоар тази година – цветните кичури. С грим за коса – Hairchalk на L’Oreal напълно безвредно и лесно можете да си създадете цветни кичури. Марката предлага Шестте цвята на новия грим за коса от L`Oreal Professionnel носят игриви имена, подсказващи техните нюанси: Розови очила, Виолетов сън, Син океан, Градинско парти, Коралов залез, Бронзов плаж. Всеки от тях може да допринесе за интересна визия заедно или поотделно, като нанасянето отнема само пет минути. Гримът може да се нанася върху естествени или боядисани коси.

 

Но грижата за красотата и здравето на клиентите на салон Галка 4 не приключва дотук. В салона вече се предлага и т.нар. медицинският педикюр, който е новост при високия клас процедури. За разлика от козметичния педикюр, медицинският педикюр пренася процедурите за крака на съвсем ново ниво. Наш специално обучен специалист прилага лечение чрез специална шина, която дава много добри резултати. Тя се поставя върху най-силно врастналата част на нокътя и се залепва върху него. В зависимост от състоянието на нокътя може да остане от 2 седмици до 2 месеца. След това може да бъде сменена с нова, за постигане на желания ефект. Процедурата не е болезнена, а резултатите при клиентите са много добри, Шината за корекция на впити нокти PODOFIX® има същия ефект като брекетите, с които се изправят зъбите.

 

Чрез медицинския педикюр може да бъде направена корекция на впити нокти, обработка на мазоли, кокоши тръни, изграждане на повреден или липсващ нокът.

Във всеки един от салоните може да откриете и пълната гама продукти на реномираните марки L’Oreal, WELLA, Chtistian of Roma, ProfiDerm, CND-Shellac, CND-VINYLUX, ZOYA.