различните
салони

Обадете се сега 088888888

Салон Галка – 3

salon3Адрес

ул. Александровска 97
бл.9-ти Септември
пн-пт: 09.00-19.00
сб-нд: 10.00-17.00
082/583 435, 0886 16 79 50

 

 

 

 

 

 

s3sm

Обслужват Ви:

Биляна – Козметик

Мая – Фризьор

Катерина – Фризьор

Миглена – Фризьор

Миглена – Фризьор

Преслава – Маникюр

 

 

 

 

 

 

Веригата салони за красота Галка е създадена през 1999 година с отварянето на първия салон в квартал Здравец. През 2011 година е открит третият салон на ул. Александровска 97.

 

В салон Галка 3 се предлагат всички видове фризьорски и козметични услуги, както и маникюр и педикюр. За желаещите да научат тези професии верига салони Галка организира и курсове по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика и грим.

 

Във всеки един от салоните може да откриете и пълната гама продукти на реномираните марки L’Oreal, WELLA, Chtistian of Roma, ProfiDerm, CND-Shellac, CND-VINYLUX, ZOYA. А отскоро в този салон се предлага и последната новост в световната козметика – Beauty Defect Repair. BDR е ново поколение апаратура, което издига козметичните салони до нивото на естетичната медицина.

 

Системата BDR комбинира широк спектър от ефекти и механизми за обновяването на кожата и подобряване на контура на лицето. За разлика от конвенционалната мезотерапия (прилагана само от дерматолози и козметолози) BDR е лицензиран в световен мащаб за приложение в козметичните центрове. Същността на метода е неинвазивна иглена микроперфорация, която се прилага плътно по цялото лице, околоочен контур, шия и деколте, за разлика от инжекционната мезотерапия, чието приложение е локално само в проблемните зони. BDR е комплексен метод с въздействие върху всички основни нива на кожатa.

 

Това е един от най-ефективните методи в профилактиката на стареенето на кожата и корекцията на възрастовите изменения в условията на козметичните салони. BDR е алтернативен метод за тези, които категорично са против инжекциите.
Ефектът е близък до медицинския, а резултат се постига още след първата терапия. Методът е ефикасен, без странични ефекти и не уврежда клетките и капилярите. На практика това е безрискова и безкръвна мезотерапия с медицински резултати.
Сред целия арсенал от средства и методи, способни да направят всяка жена неотразима, методът Beauty Defect Repairе представлява оптимален синтез между мануална терапия и съвременна технология. Tова е система от уред, техники и продукти, която съчетава цялостната грижа за здрава и млада кожа.
Ефектите на BDR са:

– Подобряване общия вид на кожата

– Регенериране/възстановяване

– Подмладяване/намаляване на атрофичните проблеми

– Подобряване еластичността на кожата

– Почистване и избелване

– Лифтинг ефект

 

Процедурата съдържа в себе си различни самостоятелни терапии, които, съчетани чрез метода BDR, дават отлични резултати. Такива самостоятелни терапии са:

– Почистване

– Биологичен пилинг

– Цветолечение

– Микропилинг

– Перфорация

– Филъри

– Маска

– Специфичен BDR масаж

– Финал – подходящ продукт.

 

Не забравяйте, че грижейки се за кожата си днес, ние мислим за нашето бъдеще. Човек с хубава кожа изглежда прекрасно във всяка възраст, защото правилните методи са способни кардинално да подобрят външния ни вид.