различните
салони

Обадете се сега 088888888

Салон Галка – 2

20150427_113618Адрес

ул. Дондуков-Корсаков 19
бл.Вулкан, вх.1
пн-пт: 09.00-19.00
сб-нд: 10.00-17.00
082/580 459, 0886 18 71 30

 

 

 

 

 

 

s2sm

Обслужват Ви:

Криси – Фризьор

Ралица – Фризьор

Татяна – Фризьор

Галя – Фризьор

Съни – фризьор

Нивелина – козметика и масажи

Ива – маникюрист

Илинка – маникюрист

 

 

 

 

 

 

Веригата салони за красота Галка е създадена през 1999 година с отварянето на първия салон в квартал Здравец. През 2005 година е открит вторият салон на ул. Дондуков-Корсаков 19.

 

Във всеки един от салоните може да откриете и пълната гама продукти на реномираните марки L’Oreal, WELLA, Chtistian of Roma, ProfiDerm, CND-Shellac, CND-VINYLUX, ZOYA.

Тук може да посетите и курсовете по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, грим и масаж на тяло.

Напълно в духа на предстоящите празници в салон Галка 2 се предлага грим с аерограф. Гримът, нанесен с аерограф е най- модерният и ефективен начин за нанасяне на грим. Може да се използва с всякакви продукти, включително сенки за очи, но е най- популярен за нанасяне на основа. За нанасянето му се използва обикновен аерограф, за предпочитане с малко горно или странично казанче, защото количеството материал, което се използва е минимално. При смесването с въздуха се образува тънък слой, който приляга перфектно на вашата кожа. При нанасянето усещането е много приятно и успокояващо. Изключително устойчив- над 12 часа, подходящ за сватби, специални събития и фотосесии.

 

Какви са предимствата на грима с аерограф пред обикновения грим?
– Издържа над 12 часа
– Водоустойчив е
– Изглежда чудесно на снимки и няма рефлектиране от светкавици
– Повечето клиенти коментират, че все едно са без грим, не тежи на лицето
– Не е необходимо да се дооправя, веднъж нанесен – единствената грижа е да се забавлявате
– Нанасянето е много бързо и равномерно

Ако някога сте се чудили как се постига ефектният вид на филмовите актьори и момичетата от кориците на списанията- отговорът отново е в аерографията. Гримът с аерограф отнема малко време и резултатите са безупречни! Тази методология създава перфектен равномерен тен. Професионалните гримьори използват аерограф за постигане на перфектно покритие, дълготрайност и холивудско излъчване.